Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du står i den ubehagelige situation, at du i øjeblikket trives skidt i hverdagen som følge af stress, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du med garanti ønsker at kunne afhjælpe denne stress på en eller anden vis. Heldigvis findes der flere tiltag, der vil kunne være behjælpelige i denne sammenhæng, hvilket også er ensbetydende med, at du med garanti også vil kunne finde et tiltag eller en metode, der kan hjælpe dig til en bedre hverdag uden stress. Der er rigtig mange danskere, der vælger at søge hjælp hos enten en psykolog eller en psykoterapeut, men hvis det er noget, du har prøvet kræfter med og ikke helt føler, at det er noget, der er lykkedes, så bør du overveje kropsterapi.

 

Hvad er kropsterapi?

Stress er ikke blot noget, du kan mærke på din psyke – det er i mindst lige så høj grad noget, du vil kunne mærke på din krop. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at en god terapi vil involvere din krop, da du selvfølgelig også vil skulle kunne mærke på din krop, at du ikke længere er ramt af stress. Det er oftest på din krop, du vil kunne mærke, at du er meget stresset og derfor vil det bestemt også være din krop, der skal være i fokus, når det kommer til at skulle undergå en form for terapi. Det betyder selvfølgelig også, at kropsterapi er en form for terapi, hvor der både er fokus på din krop og ikke blot din psyke, som det er tilfældet ved psykoterapi eller hos en psykolog.

 

Er der nogen, der har haft succes med at afhjælpe stress med kropsterapi?

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange danskere, der har haft succes med at afhjælpe deres stress med kropsterapi. Det kræver naturligvis, at du er villig til at åbne op og rent faktisk også er indstillet på, at denne form for terapi skal kunne hjælpe dig. Der er mange, der har svært ved at gøre dette (særligt mænd), fordi de føler, at det er noget, der føles forkert. Faktum er dog, at hvis du selv er villig til at gøre en indsats for det og ligeledes også er villig til at åbne op, så kan du afhjælpe dine stressrelaterede symptomer med kropsterapi.

 

Kan jeg få kropsterapi i Haderslev?

Hvis du er bosat i Odense og ønsker at gøre dig et forsøg med kropsterapi, så har du muligheden for at vælge blandt en række forskellige klinikker. Du kan blandt andet vælge at se nærmere på www.kropsterapi.com, der er en klinik, der drives af Gorm Lundshøj, der har mange års erfaring med denne form for terapi og ligeledes også har et væld af succesfulde case-stories bag sig. Derfor er der selvfølgelig også gode forudsætninger for, at du kan finde en dygtig terapeut i Odense, der er i stand til at hjælpe dig, så du igen kan nyde hverdagen uden at være presset af diverse former for stressrelaterede symptomer.