Nu hvor vi er trådt ind i et nyt år, kan det også ses som en helt ny start. Det er nu, du skal leve op til alle dine nytårsfortsætter og indfri tanken om, at du nu bliver et helt nyt menneske nærmest. Der er mange, der sætter rigtig høje krav og forventninger til sig selv i takt med et årsskifte. Hvis du har svært ved at leve op til den slags, skal du nøjes med at blive bedre til at tænke på dig selv. Det kan du nemlig gøre på rigtig mange måder.

Giv dig selv pauser

I det nye år kan du øve dig i at blive bedre til at give dig selv pauser. Der kan være mange ting at tænke på, når først hverdagen går i gang, men du har aldrig for travlt til at tage en pause. Når du vælger at holde en pause, skal du lave noget, der får dig til at slappe af og glemme tiden lidt.

Køb noget nyt til din bolig

Er du god til at købe dig selv noget nyt en gang imellem, eller køber du kun, hvad du virkelig har brug for? Det er sundt at forkæle sig selv lidt i ny og næ. Du kan f.eks. forkæle dig selv ved at købe noget nyt til din bolig. Der er noget rart over lidt forandring i ens omgivelser somme tider. Du kan f.eks. finde malerier til salg her.

Bliv bedre til at sige nej

Hvis du har en tendens til at føle dig presset og stresset meget af tiden, skal du øve dig i at sige nej. Du kan ikke altid nå alting på én gang, så det er okay at aflyse eller sige nej til aftaler, som ikke passer ind i dit program.