Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Odense er en på vej til at blive en storby, hvilket efter amerikanske definitioner betyder, at der skal være mere end 50.000 indbyggere, hvilket betyder at Odense i lang tid har været en storby. I skrivende stund har byen rundet et indbyggertal på 200.000, hvilket i den grad gør os til en storby. Med til en storby hører også et bredt udvalg af butikker, og noget af det, Odense byder på en del af er børnetøjsbutikker.

Der er mange der vælger at gøre deres indkøb af børnetøj online, hvor giganter som Naturebaby.dk og lignende har alt hvad hjertet begærer til de mindste, men selvom mange fysiske butikker lukker ned på grund af online handel, så er børnetøj et af de markeder, hvor der stadig er masser af salg både on- og offline.

Her i Odense er de store børnetøjsbutikker samlet omkring Bilka byen, hvor Babysam, Ønskebørn og Kære Børn holder til, og tiltrækker tusindvis af forældre og ikke mindst kommende forældre og byder på alt hvad man kan forestille sig af tilbehør og tøj til børn. Et andet sted lidt uden for byen, hvor der som altid er en stor koncentration af børnetøjsbutikker er i Rosengårdcentret, hvor butikker som Look at Me, Lurifax udover H&M og Zara, der også har masser af børnetøj.

I centrum kan du shoppe i butikker som H&M, Magasin, Freoli & Lysgaard, Name It og flere andre og mange andre. Med andre ord er der rig mulighed for at købe dit børnetøj i Odense, hvis du ikke ønsker at handle online, og hellere vil se tøjet inden du køber det. Odense er i en rivende udvikling, hvor der kommer flere tilflyttere hele tiden, og det betyder også, at der skal være alt til den moderne familie, hvilket udvalget af børnetøjsbutikker også er et klart symbol på er tilfældet.