I Odense har vi mange selvstændige erhvervsdrivende, som vi kan være stolte af. Det er dem, som gør Odense til den smukke by, som det nu engang er. Derfor er det vigtigt for os, at vi engang i mellem stopper op og hylder folkene, som gør vores by til et dejligt sted at leve.

Vi skaber alle sammen Odense

Det er nærmest underordnet, hvad du arbejder med. Hvis du bor i Odense, så er du med til at gøre byen til det, som den er. Vi ved alle sammen godt, at når vi skal finde en erhvervsdrivende, så går vi på Google. Det kan være, at du har googlet bedemand Odense, og fundet den helt rigtige bedemand for dig.

Vi er glade for, at det er muligt gennem lokale Google søgninger at finde gode forretninger i Odense. På den måde kan du altid være sikker på, at du kan finde en god bedemand i Odense, når du har brug for en, når du har mistet et familiemedlem. Det kan også være, at du skal bruge en frisør, og dem har vi også masser af her i Odense.

Køb lokalt

Hvis du vil være sikker på, at dit lokalområde bliver ved med at være et behageligt sted, så er det en god idé at købe lokalt. På den måde vil du sætte gang i hjulene, og når du har børn, kan det være, de kan få et job i den lokale butik.

Flere undersøgelser har vist at det lokale liv, er vigtigt for os mennesker. Så vi skal alle sammen være med til at holde live i Odense. Så er det underordnet, om du er på udkig efter en bedemand, frisør eller noget at spise. Det er altid en god idé at arbejde sammen med forretninger fra Odense. Så bliver Odense ved med at være den by, vi elsker.