Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er første dag i efterårsferien, og vejret indbyder til hygge både indendørs og udendørs. Skoven står med flotte farver, og det er sidste chance for at opleve den smukke natur, inden vinteren ligger alt øde.

I Odense er der massevis af aktiviteter hele ferien, og det er en fantastisk mulighed for at give både dig selv og børnene en anderledes oplevelse.

Storms Pakhus og Odense Zoo inviterer til efterårshygge

I Storms Pakhus kan I hele ugen lave forskellige aktiviteter i gården, og der er noget for enhver smag. Mandag og tirsdag kan I for eksempel skære græskar, og hele ugen laves der skumfiduser og popcorn over bål. Aktiviteterne er til at betale, og der er flere ting for hele familien at kaste sig over.

I Odense Zoo er der ligeledes aktiviteter hele ugen, og hvis I er i halloween-humør, er zoo det helt rigtige sted. I kan også nøjes med at gå en tur i haven, og nyde den flotte efterårsudsmykning – det er endda muligt at medbringe børnenes udskårne græskar til udstillingen.

Se hele programmet på Facebook.

Oplev Odense på egen hånd

Hvis I mere er til en rolig gåtur i jeres eget tempo eller bare gerne vil bruge byen mere, er efterårsferien den perfekte anledning. Med appen Odense Rundt kan I få forslag til forskellige ture rundt i byen, og hvis I vil prøve noget andet end de sædvanlige legepladser, og legekøkkener hjemme i stuen, guider appen jer til Odenses bedste legepladser.

Harry Potter kommer til byen

Traditionen tro byder Odense også på Harry Potter-festival i Efterårsferien, og her er noget for alle. Festivalen optager meget af midtbyen torsdag til lørdag og byder på både kosteværksted, tryllestavsfremstilling, farlige drager og lækre kager. Børn og voksne i alle aldre kan deltage, og mange af aktiviteterne er gratis. Du kan se hele programmet på festivalens hjemmeside.