Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

På Vindegade 53 i Odense finder man en Bones restaurant, som i så mange andre byer i Danmark. Konceptet er enkelt og ligetil – god amerikansk mad til en fornuftig pris. Med andre ord er der en fantastisk mulighed for at få en dejlig aften på Bones med hele familien, men uden at pengepungen bliver tømt.

 

Gode ben og sprøde pommes frites

Madtemaet på Bones er ikke til at tage fejl af, og man ved det, så snart man træder ind på restauranten. Der er en tydelige duft af barbecue, som leder tankerne over på amerikansk madkultur, og det er ikke et tilfælde. Bones selv reklamerer nemlig med deres mad under sloganet: ”Get a taste of the old America”.

Restaurantens mest populære klassiker er deres spareribs, som serveres med sprøde pommes frites og én ud af tre forskellige typer sauce. Man kan selv vælge, om det skal være deres barbecuesauce, deres bearnaisesauce eller deres whiskeysauce.

 

Hyggelig indretning

Noget af det mest karakteristiske ved Bones restauranter er deres indretning, som også har sine tydelige rødder i amerikansk kultur.

Stort set alle vægge i restauranten er dækket af amerikansk memorabilia, hvilket skaber en hyggelig stemning. Der er masser af ting at kigge på, og selvom man har været på restauranten før, så vil man med garanti finde nye detaljer ved hvert besøg.

 

Er du selv nysgerrig?

Hvis du er blevet nygerrig efter at besøge Bones i Odense, så find den her. Det er muligt at booke bord online, hvilket kan være en god idé, hvis du vil være sikker på at få et bord.

Bones tager også gerne imod større selskaber, hvis der er booket borde til det, så det kan være et oplagt samlingssted for skoleklasser eller lignende. Priserne er yderst overkommelige og alle kan være med. Ud over deres ikoniske spareribs, kan Bones også byde på burgere, bøffer og meget mere.

Restauranten er med andre ord det perfekte valg, hvis du vil i byen en aften og have lækker mad til billige penge, men ikke gider junkfood.

 

Også som take away

Det er også muligt at bestille Bones mad som take away. Dette kan også gøres på deres hjemmeside, og de har mange forskellige valgmuligheder. Du skal selv afhente din bestilling, men du kan selv vælge afhentningstidspunkt. Derfor kan du selv tilpasse tidspunktet, så det passer ind i dit skema.

Bones er med garanti et hit hos hele familien, så sving indenom restauranten allerede i dag.