Er du så heldig at have en have, men får du den ikke brugt lige så ofte, som du gerne vil? Det kan f.eks. skyldes, at du har en skrå have, som du har svært ved at finde ud af, hvad du skal gøre med. Men selvom din have ligger på en skråning, kan du sagtens få god brug ud af den.

 

Alliér dig med en anlægsgartner

 

Du har garanteret allerede selv gjort dig en masse forskellige tanker om, hvad du kan stille op med din have. Men nogle gange kan det være rart med nogle inputs ude fra, fordi det kan give dig nogle helt nye idéer og en ny måde at se tingene på. Hvis du har brug for et nyt syn på tingene, kan du tage kontakt til en anlægsgartner, som netop er specialiseret i at kunne gennemarbejde smukke og harmoniske haver med stor funktionalitet.

 

Når du har lige præcis en have med skråning, kan det være ekstra svært at tænke ud af boksen. Derfor kan det være en stor hjælp at snakke med en person, som har lavet rigtig mange haver gennem tiden. Find en anlægsgartner i Odense f.eks.

 

Lav en terrasse oppe i højden

 

Selvom du har en have med skråning, betyder det ikke, at du ikke kan lave en terrasse. Enhver have bør have en terrasse, for det er der, du kan sidde om sommeren og nyde din morgenkaffe eller din grillmad. Når du laver en terrasse i en skrå have, kan du vælge at lave den lidt oppe i højden, så den kommer til at ligge vandret og ikke skråt. Det kan være et stort arbejde at skabe et ”skelet”, der kan holde hele terrassen, men til gengæld vil du blive rigtig glad for resultatet i sidste ende.