Der kan være mange grunde til, at man ønsker at sælge sine ting på et loppemarked. En årsag til det kan være, at børnene ønsker at sælge ud af deres gamle legesager og derved tjene nogle lommepenge. En anden årsag kan være, at du har nogle antikke varer, som du ønsker at give videre til andre med kærlighed for det samme. Hvad end årsagen skyldes, kan du i sidste ende drage fordel af at leje en stand til dine ting frem for selv at stå for din stand.

Slip for bøvlet

Lej en stand frem for selv at skulle køre fra loppemarked til loppemarked og sætte borde og stole op og dermed også tage det hele ned igen. Det sparer dig ikke kun for besværet og bøvlet men også en hel masse tid og benzin.

Desuden er det heller ikke sikkert, at du har heldet med dig i forhold til vejret. Hvis det stormer, kan det være bøvlet at holde fast og styr på dine ting, og regner det, er det ikke sikkert, der kommer nogen besøgende. Lej en stand på et indendørs loppemarked, og slip for uforudsigeligt vejrskifte samt bøvlet med din egen stand.

Hvordan fungerer det at leje en stand hos et indendørs loppemarked?

Lej en stand er super nemt og enkelt. Du kommer blot forbi dit lokale indendørs loppemarked, og så vil de i fællesskab hjælpe dig med, om det skal være en enkelt reol, dobbelt reol eller noget tredje. Derefter er det selvfølgelig helt op til dig, hvad tingene skal koste, og hvordan tingene skal stå på hylderne. Herefter får du dine personlige stregkoder, som du skal sætte på dine ting, som identificerer, hvilke varer som er dine, og at du får pengene, når en af dine varer er solgte. Derved er du sikker på, at pengene går til dig.