Vi har fået nogle længere somre herhjemme i Danmark, som i højere grad gør, at vi kan nyde vores haver og de lyse sommeraftener. Men vi går dog også nogle lidt koldere måneder i møde lige rundt om hjørnet. Men derfor kunne det jo alligevel være lækkert at kunne gøre brug af sin terrasse. Dette får du nogle gode bud på herunder.

Efteråret kan også byde på gode haveaftener

  • Sørg for at have nogle gode havemøbler, som også kan tåle det lidt hårdere vejr. Vælg gerne nogle møbler som er slidstærke. Dette gør også at de holder i mange sæsoner, og ikke er noget som skal skiftes lige foreløbig.

  • Husk hyggen. Hav en masse tæpper og puder liggende, som kan klare den første kulde. Skru også gerne ekstra meget op for hyggen med flotte lyskæder og lanterner.

  • Investere i en terrassevarmer. Vi kender dem allerede fra fortovscafeer og diverse restauranter. De er meget populære og folk flokkes omkring dem. Der er nemlig noget helt særligt ved at kunne sidde udenfor, hvor man kan både kan høre fuglekvidder og nyde den friske luft.

Inviter gæster på terrassen uanset kalenderdato

Når du har investeret i en terrassevarmer så skal du ikke længere kigge på din vejr-app hver eneste gang du skal invitere gæster ud i haven. Dette smarte produkt sørger nemlig for, at du altid kan holde dig varm – også selvom temperaturen ikke siger 20 grader.

Der findes mange terrassevarmer på markedet – klik her for at se en af de bedste i terrassevarmer test. Det er en investering, som du i den grad vil få meget glæde ud af. De kræver kun minimal vedligeholdelse og er lette at montere.

En terrassevarmer er nærmest et must, hvis du også elsker at sidde ude i haven de sene aftentimer, når solen er gået ned.