Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes et væld af fede butikker i Odense, og mange af dem har mange super lækre varer at tilbyde. Selvom vi selv synes det, er Odense dog ikke et by som alle danskere besøger jævnligt, selvom de burde gøre det. Det betyder også, at der er mange potentielle købere, der går glip af muligheden for at købe de varer du sælger, hvis du ikke har en webshop.

Der er naturligvis allerede mange odenseanske butikker, der gør det rigtig godt på nettet, ikke mindst de mange tøjbutikker, som har gjort gågaderne til at fedt sted at shoppe, men der er stadig mange, der endnu ikke har åbnet helt op for online salget, men med tiden bliver der uden tvivl meget længere mellem dem, da de fleste butikker på sigt slet ikke vil kunne undvære, også at kunne sende deres varer online, hvis de vil overleve.

Som en mindre butik er det dog ikke altid lige let at få kunder i butikken, medmindre man er villig til at investere i en masse optimering og annoncering. Men et nyt dansk initiativ har netop set dagens lys, hvilket er godt for de butikker, der gerne vil sælge deres produkter til kunder, men som måske har svært ved at lokke den til, og som har svært ved at vinde de potentielle kunders tillid. Hvis du har en webshop, kan du tilføje link og få gratis trafik til din webshop på Pricepusher.eu

En af de helt store fordele ved at lade sig oprette på Pricepusher som virksomhed, er at man viser, at man er en butik som man kan stole på, da tjenesten kun er tilgængelig for butikker, der er er registreret hos e-mærket, hvilket betyder, at man som forbruger kan tjene på dem der står bag siden.