Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Centralt beliggende i Odense ligger den fynske virksomhed House of Code. De udvikler apps til andre virksomheder i hele Danmark. De håndterer alt lige fra idéudvikling, design og udvikling.
Selvom man kan få udarbejdet mobil app udvikling af en masse virksomheder i Danmark, så vil det være en god idé, at man vælger en virksomhed, der passer til en.
Det bør ikke være et bureau, man ansætter. I stedet skal det hellere være et samarbejde, hvor begge partner kommer med nye indspark og idéer, så man får den bedste app udviklet i sidste ende.

Hvad koster mobil app udvikling?

Det er svært at give et konkret bud på, hvad det decideret koster at få udviklet en mobil applikation. Ønsker man kun at gå ud og få udviklet en applikation til iOS enheder eller giver det bedre mening at få udviklet app’en til både iOS og Android. Når eksempelvis House of Code skal give et tilbud på et nyt samarbejde, så kræver de en kravspecifikation – altså hvad skal app’en kunne? Er det et nyt socialt medie eller er det ”kun” en opslags-app, hvor brugerne kan finde eksempelvis opskrifter til madlavningen i hjemmet.

Virksomheden er digitalt indfødte

Samtlige medarbejdere hos House of Code er unge mennesker med fødderne plantet solidt på den fynske muld. Udover deres kontor i Odense har de også en afdeling i Århus, hvor de hjælper med præcis samme løsninger som i Odense.

De er ikke bange for at kalde sig selv nørder – fordi det er de i særdeleshed. De er yderst professionelle nørder, der er passionerede for deres håndværk og leverer top kvalitet hver eneste gang et projekt er færdigt.

 

Vil du have en uforpligtende snak om din næste mobil app udvikling, så kan du blot tage fat i Tobias Talboom Petersen på telefonnummer 53561187. Det koster ikke noget at høre, hvad der er det rigtige for netop dit app projekt.