Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig meget vejarbejde i Odense i øjeblikket. Der er en masse renovering i gang rundt omkring, men det helt store problem ligger naturligvis i anlæggelsen af letbanen, som virkelig udsætter trafikken for nogle store prøvelser i øjeblikket. Mange til nok mene at det er mere eller mindre umuligt at komme rundt i byen i bil i øjeblikket, og det er til gene for mange mennesker.

Nogle der bestemt ikke sætter pris på det trafikale kaos vi befinder os i lige i øjeblikket, er byens mange køreskoler. Flere har udtrykt deres frustrationer over, at det mere eller mindre er blevet muligt at have et godt undervisningsforløb, da det nærmest er umuligt at have bykørsel. Det eneste man virkelig får øvet ved at køre i Odense for tiden er hvordan man finder uden om blinde veje, og koblingspunkt, da der er meget kødannelse, og det er ikke godt, da eleverne på byens køreskoler derfor ikke får den undervisning, som de eksempelvis gør på køreskoler i Århus.

Vi gør alt hvad vi overhovedet kan for at give vores elever den bedste undervisning, men det er klart, at det bliver svært, når man dårligt kan køre 300 meter her i byen, uden at blive mødt at massivt vejarbejde. Der gør det umuligt at lære meget andet end at holde i kø”, udtaler en kørelærer, der ønsker at være anonym.

Desværre er det ikke et problem, der er lige på vej til at forsvinde. For selvom der naturligvis er en ende på byggeriet med letbanen, så går der 8 år før letbanen står færdigt, så hvis man er bilist og altså ikke mindst kørelærer, så må man væbne sig med en rigtig god tålmodighed i de kommende år, når man skal køre i Odense.