Miranova er en investeringsforening, som giver skræddersyet formuepleje. Har du en formue som du gerne vil have forvaltet, så du kan øge den, kan Miranova tilbyde dig noget helt unikt, som bankerne ikke kan. Investeringsforeningen giver dig rådgivning ud fra din nuværende økonomiske situation og forvalter din formue på en måde, som gavner dig bedst.

Rådgivning der er uafhængig af banker

Banker vil typisk rådgive dig om at investere i aktier, som gavner dem selv, men ikke nødvendigvis dig. Man går til banken for at få den rette rådgivning om, hvordan man bedst kan investere sine penge, i den tro at de giver dig en uvillig rådgivning. Dette er dog desværre sjældent tilfældet, da banker er mere interesseret i dem selv. Hos Miranova får du en uvillig rådgivning, som er uafhængig af banker og andre interessenter. Dvs. at din formue bliver forvaltet på den mest optimale måde, som gavner dig. Miranova er kun interesseret i at du øger din formue.

Passive fonde

Miranova investerer din formue i ETF’er, som er passive fonde. De passive fonde i modsætning til de aktive, holder deres omkostninger helt i bund, hvilket betyder at din investering ikke bliver spist op af skjulte omkostninger. Der vil typisk blive investeret i forskellige ETF’er, som giver en stor spredning og et mere stabilt afkast.

Screenede porteføljer

Du kan som investor selv kontrollere om du kun vil investere i screenede porteføljer, som er porteføljer der består af brancher som ikke handler med våben, tobak, alkohol og heller ikke overskrider etiske principper osv. Det er vigtigt for Miranova at du selv har kontrollen over din formue.