Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har en hund eller en kat, er der en god sandsynlighed for at du kan huske app myPetVet, der kunne holde hjælpe kæledyrsejere med at holde styr på alt omkring deres kæledyr, lige fra hvor meget hundemad de skal have, og til om de får motion nok, til at du hurtigt kan komme i kontakt med dyrenes alarmcentral. Med app’en kunne man med blot to klik komme i kontakt med alarmcentralen, så det  hvis uheldet skulle være ude.

Der var også gode råd i app’en, ligesom den kunne bruges som en form for opslagsværk, så hvis din kat eller hund pludselig begyndte at kaste op, kunne du se forslag til, hvad det kunne skyldes, at disse symptomer opstod.

Odenseansk opfindelse

Så hvis du er kæledyrsejer kendte du den måske allerede, og ellers gør du i hvert fald nu, men vidste du også, at det rent faktisk er noget, der blev opfundet her i Odense? Der er nemlig Dyrlægehuset Odense, der stod bag udviklingen af den.

Desværre blev app’en lukket ned, givetvis fordi der ikke var en god forretning i det, men i den senere tid er der begyndt at florere lidt rygter om, at der er noget lignende på vej, altså et ny app der samler dette, og gør det lidt lettere at være kæledyrsejer.