Når man som elev tilmelder sig at tage kørekort, forventer man naturligvis at kørelæreren er kompetent og erfaren. Sådan er det heldigvis i langt de fleste tilfælde, men i alle brancher er der desværre brådne kar. Et af dem er en unavngiven odenseansk kørelærer. Denne har nemlig fået en bøde på intet mindre end 60.000 kroner, og har mistet retten til at drive forretning som kørelærer i to år.

Noget kunne tyde på, at denne kørelærer skulle have fulgt en smule bedre med på kørelæreruddannelsen. Det må i hvert fald forventes, at der på denne ikke undervises i, at man skal falde i søvn under køretimer. Der nævnes nok heller ikke noget om at man skal tage eleverne med ud og handle i stedet for at undervise dem. Derudover er der blevet svindlet med lektionsplanerne og gav ikke elevere den fornødne og ikke mindst lovpligtige  undervisning.

Hans overtrædelser af alle disse ting har udover hans to års karantæne som kørelærer rent faktisk også betydet, at han er blevet straffet med 40 dages betinget fængsel. Dette siger naturligvis lidt om, at det altså ikke bare er lidt små forsømmelse af hans pligt som kørelærer, men også noget der er i meget direkte strid med loven. En kørelærer er den der skal sikre at vi har gode billister, der er godt klædt på til et liv i trafikken, hvor de hverken er til skade for sig selv og ikke mindst for andre.