Hvis du er bilejer, skal du være opmærksom på, at det danske vintervejr kan være meget hårdt imod din bil. Hvis din bil skal komme nogenlunde smertefrit igennem vinteren, er du derfor nødt til at gøre dig nogle forskellige forberedelser.

Beskyt din bil mod rust

Om vinteren bliver din bil udsat for både regn, sne og saltede veje. Det er alt sammen noget, som den sagtens kan tage skade af. De ting kan nemlig resultere i rustskader. Dog kan du beskytte din bil imod rust ved at give den en undervognsbehandling. Det er bare at gå ned til dit lokale værksted og få hjælp til det.

Skift til vinterdæk

Du har måske før tænkt, at det kan være lidt lige meget med vinterdæk, men det er det bestemt ikke. Når det er vinter og temperaturerne falder, kan vejene også blive meget glatte. Hvis du skifter til vinterdæk, får du et langt bedre vejgreb. Det er altså med til at øge din sikkerhed gevaldigt. Hos Auto Butler kan de klare alt, hvad der har med dæk, hjul og hjulskifte at gøre.

Få tjek dine lygter

Det er altid vigtigt at have nogle lygter, der virker optimalt, men særligt om vinteren hvor det er både mørkt og samtidig glat på vejene. Hvis du er usikker på, hvorvidt dine lygter virker, som de skal, er det bedst at få dem tjekket for en sikkerheds skyld.

Gå ikke ned på sprinklervæske

Igen er det vigtigt med sprinklervæske hele året rundt, men det er bare særligt vigtigt i vintermånederne. Når vejene er sat til med salt, som de ofte er om vinteren, sviner det hurtigt din bils ruder til. Det gør, at dit udsyn bliver forværret, så derfor er det vigtigt hele tiden at have masser af sprinklervæske på din bil.