Et nyt hus er for mange en stor ting, og anledningen skal derfor selvfølgelig også fejres. Når mange måneders hussøgning endelig betaler sig, og I skriver under på kontrakten, er en god housewarming prikken over iét. Herudover er en housewarming også en god mulighed for at venner og familie kan se jeres nye hjem, og at ønske jer tillykke.

Sørg for at have rigeligt med kolde drikkevare

Det første I skal sørge for, er at have nok drikkevare til alle jeres gæster. Ikke nok med dette er det ofte også en god ide at have et stort udvalg af forskellige drikkevare, idet alle ofte har forskellige præferencer. Ønsker I at servere mad, kan det også være en god ide at finde et udvalg af vine som kan gå til maden. Dette kan være alt fra rødvin til hvidvin til rosévin. Hos uhrskov vine kan I finde et stort udvalg af forskellige vine. I kan også på uhrskov vine´s hjemmeside læse en mere uddybende beskrivelse af de forskellige vine og anbefalinger.

Overvej om åbenhus konceptet kunne være en ide

Der er mange forskellige måder at holde en housewarming på. Det kan være at I alle samles på et bestemt tidspunkt og spiser sammen, men en anden ide kan også være at holde jeres housewarming som et åbenhus. Her kan folk komme i løbet af dagen og hilse og lykkeønske jer. I kan under et åbenhus også have tændt op i fx grillen, så folk kan sætte sig et hyggeligt sted og nyde deres mad.

Tag stilling til om hvilken slags mad i vil servere

Noget I også skal tage stilling til, er maden I vil servere. Her kan I overveje om I selv vil lave noget lækkert mad fra bunden, vil I lave noget hurtigt på grillen, eller vil det være smartest at bestille mad udefra?