Fyn ER fin – og Odense er hovedstaden hvad angår nogle af de bedste attraktioner på øen!

På Fyn finder du masser af gode oplevelser, som er smukke, bære historisk værdi eller bare er underholdende.

Det bedste er, at der er tale om oplevelser for hele familien! Dem vil vi se nærmere på her, hvor vi bringer 5 gode bud på seværdigheder i og omkring Odense!

Egeskov Slot

Egeskov Slot kaldes af mange gode grund for en eventyrlig oplevelse! Her finder familien både en smuk park med spændene labyrint samt museum og en kæmpe legeplads for de mindste.

Slottet byder i dag også på tree-walking, hvor man kan bevæge sig imellem træernes flotte toppe. Noget der gør stedet ekstra familievenligt, er desuden muligheden for at medbringe en god madkurv og sætte sig sammen og holde picnic. Der er sågar en grill, man kan anvende, hvis man kommer en flot dag og vil nyde gode timer under den klare blå himmel og smukke omgivelser.

Odense Zoo

Odense Zoo er en zoologisk have, hvor der i lige så høj grad er lagt vægt på hyggen. Stedet indbyder til gode gåture, leg, picnic samt kig på de mange dyr! Modsat mange andre zoologiske haver kommer man meget tæt på dyrene, men dog ikke tigerne, der passer sig selv.

Med mange muligheder for at sætte sig og nyde det gode vejr og mulighed for gåtur langs Odenses flotte å, er det absolut et besøg værd!

Terrariet i Vissenbjerg

Skal ungerne have pirret deres nysgerrighed til den store guldmedalje? Så læg turen forbi Vissenbjergs slotte terrarie. Her er der reptiler og krybdyr, ligesom aber og papegøjer bevæger sig frit rundt! Oplevelsen er unik og de ansatte på stedet er fortrinlige til at vække børnenes interesse og formidle deres store viden på en let spiselig måde.

Landsbyskibet

Landsbyskibet er måske ikke den mest kendte attraktion i Odense, men den er bestemt et besøg værd! Her får familien lov at blive klogere på vikingerne med adgang til både museum, park og det nybyggede skib!

Studér fortiden og den enestående danske kultur – og nyd i øvrigt gerne medbragt mad i parken.

Den Fynske Landsby

Den fynske fortid lever stadig i Den Fynske Landsby! Se flotte gamle bygninger, hils på bondefolket og kom tæt på nogle af de mest elskede karakterer fra H.C. Andersens fantastiske eventyrer!

Byen emmer af hygge og historie, og der er naturligvis mulighed for at købe både is og kaffe.

Kom rundt med bus

Vil du gerne planlægge en tur rundt i Odenses prægtige rammer? Så læs mere om leje af bus med chauffør og arranger din egen tur. Byen har den perfekte størrelse til et heldagsarrangement og byder på bunkevis af gode oplevelser.