Ønsker du også at omdekorere dit hjem med nye møbler? Huset trænger til fornyelse, men hvor skal alle de nye møbler købes henne? Et godt sted at starte med at lede er hos moebelkompagniet.dk, da de tilbyder et bredt sortiment med flere tusinde varenumre. Dette betyder altså, at de tilbyder stort set alt, hvad hjertet begærer til det nye hjem.

Til alle rum i huset

Hos Møbelkompagniet kan du altså finde nye møbler til alle rum i hjemmet. Du kan finde møbler til både

  • Dagligstuen

  • Spisestuen

  • Soveværelset

  • Kontoret

  • Entreen

Men udover de store møbler, kan du hos Møbelkompagniet også finde de små pynteting, der er med til at vise andre, at det er DIT hjem.

Et sted med mange fordele

Både over mailen, på deres livechat, over telefonen og endda i deres showroom i Herning gør de alt for at give DIG et smil på læben ved at stræbe efter at yde en sublim kundeservice. Samtidig med det, tilbyder de også prismatch, hvilket vil sige, at hvis du forelsker dig i en masse møbler hos Møbelkompagniet, men du har samtidig fundet den selvsamme sofa hos en anden virksomhed til en billigere pris. Kontakt så Møbelkompagniet med denne information, og de vil nu tilbyde dig sofaen til den pris, du har fundet den til det andet sted. Udover det, tilbyder de også altid billig levering, hvor møblerne bliver leveret hjem til dig. Ved køb hos Møbelkompagniet skal alle have en god oplevelse, og de ansatte gør alt hvad det kan for at opnå dette. Dette gælder også information omkring pleje af dine møbler. Her kan du på deres hjemmeside også se, hvad for noget plejemiddel du skal bruge, hvordan du skal gøre det og hvor ofte. På den måde kan du selv passe endnu bedre på dine nye møbler fra Møbelkompagniet.