Skal I indrette jeres kontor?

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan I vælger at indrette jeres kontor. En indretning kan være med til at give lokalet et bestemt udtryk og støtte op om praktiske formål.

De rigtige møbler

Når man arbejder på et kontor, indebærer det rigtig meget siddearbejde. Det er noget, der nemt kan slide og give ryg- og nakkeproblemer.

Der findes ikke én bestemt rigtig position at sidde i for at undgå ryg- og nakkesmerter. Dog anbefales det, at man jævnligt retter på sin holdning, så man ikke fastlåser kroppen i samme stilling.

Det er vigtigt at tænke ergonomisk, når man skal vælge kontorstole til arbejdspladsen. Det skal helst være nogen, der indstillingsmuligheder nok til, at alle kan tilpasse stolen til deres behov.

Det er også fornuftigt at investere i hæve/sænke-borde, da de tillader, at man kan stå og arbejde – hvilket giver god mulighed for at variere holdningen på arbejdet.

Den rigtige stil

Møbler kan gøre meget for de ansattes arbejdsvilkår, men de kan også gøre meget for det æstetiske udtryk.

Ønsker I en minimalistisk stil, en kreativ eller noget helt tredje? Uanset hvad I håber at udtrykke med jeres indretning, kan I støtte op om det med de rigtige møbler.

Det kreative tilbehør

Det er ikke kun møbler, man kan indrette med. Der er også meget tilbehør til kontor, som det kan være fordelagtigt at have på kontoret.

Det kan fx være, at I gerne vil have en tavle til at præsentere nyt tiltag på? Hvis I sidder i et storkontor, kan det være, at I kan drage stor fordel af forskellige lydabsorbenter. Der er også mange kontorer, der vælger at installere bordskærme mellem de ansattes borde, så de har bedre mulighed for at koncentrere sig.

Derudover er det en god idé at indrette med planter, installere et sofa-hjørne til pauserne og sørge for at have en fornuftig plads til opbevaring.

Hvis I er i tvivl om, hvordan I bedst muligt indretter jeres kontor, kan I få assistance af nogen, som er uddannet inden for erhvervsindretning.