Er du træt af din radiator? Irriterer bare synet af din radiator dig og har du brug for et nyt og mere effektivt alternativ, så er du kommet til det rette sted. Naturligvis skal du ikke til at tænde bål i dagligstuen, der findes andre alternativer i dag, som er nyere og mere moderne. En af disse er varmeblæseren.

Sådan virker den

Varmeblæseren er i bund og grund blot en maskine, som blæser varm luft ud. Den kan ikke kun opvarme et rum mere effektivt end radiatoren, men kan altså også bruges til at tørre en vandskade. Når du er på udkig efter en varmeblæser, er det vigtigt, at du vælger en, som kan slukke automatisk. Dette er meget vigtigt, da den kan overophede og i værste tilfælde forsage brænd. Hertil er det lige så vigtigt, at du vælger en med antitip-funktion. Dette betyder at varmeblæseren ikke kan vælte, fordi hvis den vælger kan det på samme måde skabe brand.

Du skal gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker at kunne justere på varmeindstillingerne. Det anbefales dog at, hvis den skal bruges til opvarmning, skal du vælge en, som du kan ændre varmen på, hvorimod det er en smule irrelevant, hvis den bare skal bruges til tørring af en vandskade.

Hvor skal du købe din varmeblæser

Der findes en milliard forskellige varmeblæser på markedet, alle med forskellige priser og justeringsmuligheder, men hvor høj en pris er det egentlig rimeligt at betale for denne maskine? Det er sådan med varmeblæsere at de i forvejen er en tand dyrere, end du regner med. Derfor skal du først finde en model, der hamler op med dine kriterier, og derefter overveje, om kvaliteten er i orden. Hvis den ikke er det, er det ikke en dårlig idé at vælge en lidt dyrere model.