Tre forskellige oplevelser i Odense

Skal du og vennerne til Odense en dag, en weekend eller måske endda i længere tid? Så har vi her tre hyggelige forslag til, hvad I skal lave, mens I befinder jer i den herlige storby.

.. Og bare rolig, vi har taget hensyn til, om du er mest til mad- action- eller historieglæde. Der er noget for enhver smag i Danmarks tredje største by.

Til den adrenalinsøgende

Hvis du er på tur med en adrenalinjunkie, så kan I med fordel prøve kræfter med at køre i gokart. Det er sjovt at få lov til at køre relativt hurtigt, uden at skulle tage hensyn til trafikregler, medpassagerer, cyklister og lignende. Det eneste man faktisk rigtigt skal koncentrere sig om, når man kører i gokart med sine venner, er at komme før dem! Og så kan det også godt kræves, at man holder tungen lige i munden, når man drejer skarpt rundt om et hjørne med fuld fart!

Lyder gokart som en god aktivitet for dig og din ven? Så se mere her!

Til den historieinteresserede

Nu er det jo således, at Odense faktisk er en ret historisk by. Det er jo netop i storbyen, at H.C. Andersen oprindeligt boede med sin familie. H.C. Andersen boede i Odense fra 1807 til 1819 og i 1930 blev familiens ejendom lavet om til et museum. Så nu har alle turister og fynboer mulighed for at se, hvordan en kendt dansk forfatter har boet.

Du har desuden også mulighed for at se forfatterens fødested, som mange kender som det lille gule hus på hjørnet i den gamle bydel. Denne bygning er ligeledes blevet lavet om til museum.

Til den madglade

Hvis det derimod er en madglad kammerat, du har under armen, så vil du med garanti få succes med at hive ham med i Storms Pakhus! Storms Pakhus ligger blot fem minutter fra Odense Banegård, så det er tilmed en nem destination at komme til, enten ved ankomst eller afgang.

Pakhuset er en stor sal, hvor der tilbydes streetfood fra alle verdens hjørner. Her kan den madglade indtage alt lige fra hjemmelavet thailandsk pad thai til stenovnspizzaer til salat. Hvis man skal have en rigtig “fynsk” oplevelse, skal man naturligvis have sig en vaffel med brunsvigersovs!